Kameleondorp

Lees en voilà, het perfecte dagje uit.Kameleondorp

Ik voel me stom. Bij ons in de buurt heb je een leuke attractie en ik ben er nog nooit geweest. Werkelijk, hemelsbreed is het drie kilometer.. erg he?! Ben jij iemand die alles uitgeprobeerd heeft in zijn omgeving?

Dit Dagje uit is perfect. Het bezit een avontureneiland met spannende paden en moerassen, rondvaarten met boerenpramen geduwd door een Kameleon (nee joh, niet zo’n dier dat camoufleert ) een heus kameleonboerderij met pratende melkbussen en een theetuin met een groot speelerfKameleondorp“.

Oja, en had ik ook al gezegd dat het ook te bezoeken is bij slecht weer?
Ik zou mensen kunnen enthousiasmeren dat wij zoiets in de buurt hebben, ik zou Friesland aan kunnen prijzen want ja, wij hebben in Terherne een kameleondorp! Maar ik ben er nog NOOIT geweest…

Dit is namelijk een verrijking voor Friesland als je met kinderen op vakantie bent. Hier kan je een hele dag voor uit trekken. Er is voor ieder wat wils. Ben je in groter gezelschap, ben je jarig, ga je op schoolreisje? Alles is hier mogelijk! (Zeur maar net zo lang bij je juf totdat je hier naartoe mag gaan)
Ik vind zulke ondernemingen de moeite waard. Dit is waar mensen graag naar toe willen. Ergens waar je veel lol kunt beleven met elkaar. En dat in Friesland, bij mij in de buurt.

Kameleondorp Terherne

Dus ik ga binnenkort naar het Kameleondorp voor een rondvaart op een boerenpraam, geduwd door een Kameleon. En natuurlijk ga ik binnen in de Kameleonboerderij een kijkje nemen met aansluitend een kopje koffie. Daarna kunnen jullie van mij weer een blog verwachten met de gemaakte foto’s en zal ik jullie persoonlijk vertellen over mijn eerste ervaring in het Kameleondorp.

Lijkt het je ook leuk om hier een dagje naar toe te gaan, maar woon je te ver weg? Bel of mail ons gerust of kijk op onze site voor beschikbare huisjes dichtbij het Kameleondorp in Terherne.

blog-foto-Akkelien (2)