Boot huren Friesland.

Een boot huren Friesland – Waar kan dat? En kan ik mijn eigen boot meenemen? Waar kan ik deze parkeren en vervolgens te water laten? En wat is er te beleven tijdens een vaartocht?

Een boot huren in Friesland.
Het zit de friezen in het bloed. Dat is ook geen wonder want Friesland is gezegend met prachtige meren, plassen en vaarten. Ook vanuit Luxe Vakantiehuis Friesland is een boot eenvoudig gevonden. Kijk op deze pagina voor het huren van een boot. Een boot huren Friesland biedt volop keus!

Op korte afstand varen vanaf onze accommodaties vindt u de Goingarijpster Poelen, het Sneekermeer, of de Langweerder Wielen. Stuk voor stuk prachtige meren waar volop watersport wordt bedreven. Vooral op het Sneekermeer is in de zomer veel zeilsport te zien, zowel In de Sneekweek, maar ook daarbuiten.  Geliefd zijn zeker ook de Skûtsjes, die doen zowel het Sneekermeer als de Langweerder Wielen aan.

Dorpen en stadjes.

Vanaf het water kunt u leuke dorpjes bereiken, bijvoorbeeld het toeristische en zeer gezellige Langweer. Niet voor niets zeer geliefd bij zeilers. Goingarijp heeft een prachtig haventje waar u gezellig even een versnapering kunt nemen bij De Klokkenstoel, waarna u door zou kunnen varen naar Akkrum.

Wat verder weg maar ook erg leuk zijn Lemmer en het pittoreske stadje Sloten waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

Natuurschoon.

Vanaf uw sloep kunt u heerlijk genieten van de natuur. Rustig varend langs de rietkragen ziet u allerlei zangvogels in het riet. Meerkoeten, waterhoenen en futen zwemmen er tussen de waterlelies. De natuurliefhebber zal zich prima vermaken.

Sloepen.

De sloepen die hier worden aangeboden zijn vaak  6- of 9 persoons. Ruim, met comfortabele kussens, buiskap en zelfs 12 volt aansluiting aanwezig voor mobieltje of koelbox. Ook een zwemtrapje is aanwezig zodat u eenvoudig weer aan boord kunt komen als u een duik wilt nemen.

Bootverhuur Friesland vindt u ook in Terhorne en Lemmer. Vanuit lemmer is bijvoorbeeld het IJsselmeer bereikbaar, maar Lemmer zelf is al erg leuk.

Sloep huren Friesland kan in veel plaatsen, denk aan Joure, Langweer en Sneek.

Luxe vakantiehuis Friesland wenst u veel vaarplezier! Heeft u zelf een Boot? Op ons terrein kunt u deze gratis en eenvoudig parkeren, en boothellingen zijn op enkele minuten rijden al te vinden.

Let op: binnenkort komen op onze site vaarroutes uit.

Pin It on Pinterest

Share This