Luxe Vakantiehuizen Nederland of Vakantiewoningen Nederland:

Luxe is een ruim begrip. Wat ervaart u als luxe? Compleet comfort, rust en privacy op uw vakantie in Nederland?Luxe vakantiehuis Friesland biedt 5 accommodaties die dat volop bieden;

Vakantiehuis Blaugers:

Een modern en warm ingerichte accommodatie. In 2013 gemoderniseerd, dit onderkomen straalt de warme authentieke sfeer uit, mede door het oorspronkelijke gebint dat is behouden.

Luxe vakantiehuizen Nederland vindt u in Friesland

Begane grond:
Op de begane grond met een oppervlakte van 60 vierkante meter vindt u een fraaie woonkamer voorzien van een fijne zithoek, WiFi, TV met Blue-ray speler en radio. Er is een ruime keuken met koelkast en combi-magnetron. Tevens vindt u hier de badkamer luxe ingericht met bubbelbad, toilet en douche.
Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers met elk twee éénpersoons box spring bedden.
Extra’s:
Binnen ontbreekt het u aan niets, en buiten is het echt genieten! Bij aankomst parkeert u uw auto op uw eigen parkeerplek die u bereikt via uw eigen oprijlaan. Uw accommodatie is voorzien van een gemeubileerd terras met een prachtig uitzicht. Bij deze accommodatie worden twee fietsen ter beschikking gesteld, en kunt u op aanvraag over een barbecue beschikken.

Vakantiehuis Simmertwirre & Vakantiehuis Reidkraach:

Met 100 vierkante meter op de begane grond nog ruimer dan Blaugers, vindt u hier ook weer een ruime woonkamer met zithoek, WiFi, TV met blue ray speler en radio. De keuken is compleet ingericht met een 4-pits gaskookplaat, magnetron en koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

Ruime rolstoeltoegangkelijke vakantiewoningen nederland

De badkamer is luxe uitgevoerd met bubbelbad toilet en douche. Tevens vindt u op de begane grond een Finse sauna voor zes personen. Deze accommodatie is voorzien van vloerverwarming en is mede door de slaapkamer op begane grond rolstoelvriendelijk.

In bad met veel schuim is OOK vakantie friesland

Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers met elk twee éénpersoons box spring bedden. Een toilet, wastafel en tweede douche zijn aanwezig. Wasmachine en droger op aanvraag.
Extra’s:
Uw accommodatie is voorzien van een gemeubileerd terras met een panoramisch uitzicht. Bij deze accommodatie worden twee fietsen ter beschikking gesteld, en kunt u op aanvraag over een barbecue beschikken.

Vakantiehuis De Finne & Vakantiehuis Haailân:

De meest recente accommodaties van Luxe vakantiehuis Friesland.
De begane grond is honderd vierkante meter groot en biedt een modern ingerichte, ruime woonkamer met zithoek, WiFi, TV met blue ray speler en radio. De keuken is compleet ingericht met een 4-pits gaskookplaat, magnetron en koelkast met vriesvak en een vaatwasser.
De badkamer is luxe uitgevoerd met bubbelbad, apart toilet en inloop douche met regendouche . Tevens vindt u op de begane grond een Finse sauna voor zes personen en een infrarood cabine. Deze accommodatie is voorzien van vloerverwarming.

Luxe vakantieparken Nederland zijn er ook in mini ( Prachtig)

Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers waarvan één met vide, met elk twee éénpersoons box spring bedden.

Extra’s:

Uw accommodatie is voorzien van een gemeubileerd terras met een panoramisch uitzicht. Bij deze accommodatie worden twee fietsen ter beschikking gesteld, en kunt u op aanvraag over een barbecue beschikken.

Vakantiehuizen Friesland voor rust ruimte en natuur

Luxe vakantiehuizen Nederland: in Snikzwaag bieden wij u met deze accommodaties een alternatief voor luxe vakantieparken Nederland.

Deze vakantiewoning Friesland, de ideale plek op fietsen te leren

Beschikbaarheids kalender in plaats van Hotel

Boek nu bij "in plaats van Hotel"

Pin It on Pinterest

Share This