Wilt u het komende weekend weg? Dat kan!
Bij Luxe vakantie Friesland profiteert u van een aantrekkelijke korting van 25% bij een reservering voor het komende weekend.

Bijvoorbeeld vakantiehuis De Finne

Dit vakantiehuis is luxe modern en compleet ingericht met een uitgebreide badkamer die bestaat uit een zes persoons Finse sauna of infrarood sauna. Maar ook een regendouche en bubbelbad waardoor u tijdens het weekendje weg heerlijk kunt ontspannen.

Een last minute weekendje weg is pas compleet met een heerlijk Fries ontbijt. Deze wordt in uw vakantiehuis bezorgd, zodat u hier ‘s morgens in alle rust van kunt genieten.

Een heerlijke Friese ontbijtmand wordt s'morgens gebracht

Relaxed weekendje weg
Ook buiten is aan alles gedacht, zoals bij mooi weer. Ga heerlijk luieren in de tuinstoelen onder een parasol op het ruime terras en gebruik waar nodig ons windscherm zodat u uit de wind en in de zon kan genieten van het prachtige, landelijke uitzicht.

Relaxed weekendje weg

Actief weekendje weg
Wilt u actiever het weekend doorbrengen? Dan vindt u bij ieder vakantiehuis 2 fietsen (dames- en herenfiets), zo bent u in staat om onze Friese omgeving in al zijn facetten per fiets te bekijken. Speciaal voor u hebben wij daarom 7 verschillende fietsroutes samengesteld die onder andere makkelijk te downloaden zijn op uw mobiel.

Last minute weekendje weg

Tegelijkertijd actief en relaxed
Niet alleen actief van Friesland genieten, maar ook lekker luierend? Dan raden wij u een tocht met een sloep aan. Want al varend over meren, kanalen en slootjes geeft Friesland u vanaf het water een heel ander beeld. Kortom iets wat u eigenlijk niet mag missen. Daarom is er de mogelijkheid om vlakbij Luxe vakantie Friesland verschillende soorten boten/sloepen te huren.

Heerlijk eten
Bezoek in Joure één van de goede restaurants. Of is het uw bedoeling om zelf te koken? Dit is goed mogelijk in uw vakantiehuis met compleet ingerichte keuken.

Inclusief bij vakantiehuis De Finne
Tijdens het reserveren bieden wij u een prijs aan waarbij standaard zijn inbegrepen:
gratis draadloos internet, evenals bedlinnen (de bedden zijn opgemaakt), bovendien voor iedere volwassenen een saunabadlaken en als laatste de toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Op het terrein is ruime en gratis parkeergelegenheid voor de auto.

Met hele gezin last minute vertrekken voor weekendje weg

Pin It on Pinterest

Share This