Op zoek naar een vakantiehuis in Friesland voor 6 personen? Zoek dan niet verder, maar vier je vakantie op het typisch Friese mini vakantiepark waar u optimaal kunt genieten van alles we we te bieden hebben. Bij ons ervaart u een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht.

Met 6 personen genieten in ons vakantiehuis

Net iets buiten Joure ligt ons mini-vakantiepark met 4 luxe vakantiewoningen, elk geschikt voor 6 personen. Hier kunt u ideaal overnachten voor een korte of langere periode met uw hele gezin, familie, vrienden, kennissen of een teamuitje met uw collega’s. In elk 6 persoons vakantiehuis kunt u heerlijk genieten van uw eigen Wellness faciliteiten, zoals een bubbelbad, infrarood en zelfs een ruime sauna voor 6 personen. Verder zijn de vakantiewoningen compleet ingericht. Elk beschikken over drie ruime slaapkamers met twee goede box spring bedden. Zowel boven als beneden een toilet. En als kers op de taart een panoramisch uitzicht over de Friese weilanden.

Genieten van de sauna in je 6 persoons vakantiehuis

Kinderen genieten van de ruimte

Elk vakantiehuis is een ideaal verblijf voor kinderen, zij hebben zowel binnen als buiten veel speelruimte. Op het grote terrein is een speeltuin aanwezig en skelters voor alle leeftijden. Het subtropisch zwemparadijs “Swimfun“ en een prachtig indoor speelbos vindt u in het nabij gelegen Joure.

Vakanttie 6 personen met opa en oma en gezin

Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt

U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt. Zo kunt u een ontbijt bestellen, heerlijk…. Het wordt bij uw vakantiehuis bezorgd. De prijzen voor een ontbijt zijn per persoon:

Volwassenen€ 15,00
Kinderen 2 tot 12 jaar€   8,00
Kinderen tot 2 jaar Gratis

Zoek en boek een vakantiehuis in Friesland

Via onderstaande zoek & boek tool kunt u snel en eenvoudig online vakantiehuis in Friesland huren. U geeft het aantal personen op en de gewenste aankomst- en vertrekdatum. Vervolgens krijgt u direct te zien welke vakantiehuis te huur is.

Pin It on Pinterest

Share This