Wij zijn open.

Uw eigen vakantiehuis in de lockdown.

Bijgewerkt op: 21-12-2021
Wit u er even uit? Even een compleet andere omgeving? Wij verhuren vakantiehuizen en hebben jaren online ervaring. Iedere dag verwelkomen wij onze gasten en blijven wij werken aan het optimaliseren van onze vakantiehuizen. Deze zijn van alle gemakken voorzien, bekijk hier onze vakantiehuizen.

Thuiswerken in je vakantiehuis.

Thuiswerken kan ook in ons vakantiehuis, want er is gratis en snelle Wifi-verbinding. De kinderen kunnen op het gehele terrein spelen. Er zijn namelijk verschillende speelhoeken:
* speeltuin met een schommel, glijbaan, wipwap en trampoline,
* voetbaldoeltjes in het gras,
* speelhoek in de overkapping met een tafeltennistafel,
* verschillende typen skelters,
* indoor speelruimte met grote bouwblokken, poppenhuis, keukentje, voetbaltafel, air hockey en een pooltafel.

De vakantiehuizen beschikken over compleet ingerichte keukens en zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben bijna al onze vakantiehuizen een Finse sauna en een infrarood. In de badkamers staan heerlijke whirlpools en in de slaapkamers slaapt u op box spring bedden. Wilt u kleding wassen en drogen? Dit kan gratis in onze wasserette.
Boekt u snel? Dan is de hout gestookte hottub vast nog beschikbaar!

Op ons terrein van 10.000 m2 kunt u met gemak de 1,5 meter afstand onderling hanteren (ter grootte van 1,5 voetbalveld). Wij verwachten van onze gasten dat zij zich houden aan de RIVM maatregelen. Daarnaast worden alle handcontactpunten door ons schoonmaakbedrijf extra gereinigd.

Profiteer nu van onze vakantiehuizen

U kunt via onze website eenvoudig een vakantiehuis boeken. Onderaan de pagina’s van de vakantiehuizen staan de kalenders en vanuit daar kunt u zeer gemakkelijk het boekingsproces doorlopen. Heeft u specifieke wensen dan kunt u mailen naar info@luxevakantiefriesland.nl of bellen naar 0513-412864 (op werkdagen van 9.00 uur – 17.00 uur). Bekijk hier ons vakantiehuis, boek vanaf slechts €265 en vergeet niet te genieten tijdens deze lockdown.

Met hele gezin last minute vertrekken voor weekendje weg

Vakantiehuis Blaugers –  compleet ingericht incl. bubbelbad.

Vakantiehuis Simmertwirre – compleet ingericht incl. Finse sauna, bubbelbad en stort douche.

Vakantiehuis Reidkraach – compleet ingericht incl. Finse sauna, bubbelbad en stort douche.

Vakantiehuis de Finne – compleet ingericht incl. Finse sauna, infrarood en regendouche
.
Vakantiehuis Haailan – compleet ingericht incl. Finse sauna, infrarood en regendouche.