Vakantiehuis huren Friesland

Wilt u een vakantiehuis huren in Friesland? Bekijk dan hieronder heel eenvoudig de beschikbaarheid van één van onze 5 vakantiehuizen. Liever telefonisch bij ons boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Betaal nooit teveel voor een vakantiehuis!

Dit is uniek in Nederland, want als u met minder dan het maximaal aantal personen in een vakantiehuis verblijft, dan passen wij de prijs naar beneden voor u aan. Zo betaald u nooit te veel.
Bekijk direct de beschikbaarheid van onze vakantiehuizen in Friesland. Vervolgens kunt u het boekingsformulier (zoek & boek) gebruiken en daarbij het aantal personen invullen met de gewenste aankomst- en vertrekdatum. Wij tonen dan altijd het vakantiehuis die het beste bij uw gezelschap past.

Huisregels bij het huren van een vakantiehuis

Uiteraard heten wij u van harte welkom in één van onze vakantiehuizen in Friesland, maar we hebben een aantal huisregels die we toch even voor u willen benoemen. Heeft u een vakantiehuis bij ons gehuurd dan kunt u op de dag van aankomst inchecken vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek dient u uit te checken voor 10.00 uur (en op zondag voor 17.00 uur). Door deze tijden te hanteren hebben wij voldoende tijd om het vakantiehuis weer klaar te maken voor de gasten na u. Daarnaast is roken in al onze vakantiehuizen niet toegestaan. Ook zijn huisdieren niet toegestaan. Voor een goed vakantieadres voor uw hond en/of kat adviseren wij dierenpension de Wolvenhoeve in Rotsterhaule, nabij Joure.

Inbegrepen in de basis huurprijs van onze vakantiehuizen

  • Bedlinnen
  • Gas, water, elektra.
  • Twee fietsen.
  • Campingbedje (excl. lakentjes) en kinderstoel.
  • Eindschoonmaak vakantiehuis € 70,-
  • Sauna’s in Simmertwirre – Reidkraach – de Finne – Haailân
  • Let op: exclusief hand- en theedoeken (deze dient u zelf mee te brengen)

De bijkomende kosten die niet zijn inbegrepen bij de basis huurprijs zijn:

  • Toeristenbelasting van € 1,10 p.p.p.n
  • Boekingskosten van € 5,95 per boeking

Ontbijtservice bijboeken voor een heerlijke vakantie

Desgewenst zorgen wij voor een heerlijk ontbijt in uw woning. Een mand met verschillende broodsoorten,
waaronder Fries suikerbrood. Verschillende soorten beleg en vers fruit. Verse jus d’orange en naar keuze koffie of thee. Per dag wisselend aangevuld met: een croissant, gebakken broodje, Jouster pof, ontbijtkoek of krentenbol – gekookt of scrambled ei – yoghurt. Heerlijk om de dag mee te beginnen,
zonder dat u er de deur voor uit moet!

U krijgt de mogelijkheid tijdens het reserveren bij (Kies hier uw opties) om uw ontbijt aan te vinken.
De prijzen voor een ontbijt zijn per persoon:

Volwassenen€ 15,00
Kinderen 2 tot 12 jaar€   8,00
Kinderen tot 2 jaar Gratis

Ook heerlijk barbecueën is mogelijk

Op uw terras kunt u heerlijk barbecueën. Wij hebben een houtskoolbarbecue voor u klaar staan. De borg bedraagt € 20; deze krijgt u na afloop weer terug.

Zoek en boek een vakantiehuis in Friesland

Via onderstaande zoek & boek tool kunt u snel en eenvoudig online vakantiehuis in Friesland huren. U geeft het aantal personen op en de gewenste aankomst- en vertrekdatum. Vervolgens krijgt u direct te zien welke vakantiehuis te huur is.

Pin It on Pinterest

Share This