Weekendje weg in Friesland?

Wilt u een weekendje weg in Friesland? Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden om te genieten in Friesland. U kunt kiezen voor een romantisch weekend in Friesland, een luxe weekendje vol ontspanning, familie weekend organiseren, een last minute vakantie naar Friesland boeken of zoeken naar een tijdelijke woonruimte misschien? U kunt hieronder eenvoudig door de mogelijkheden rondkijken. Kies een onderwerp (middels de groene knoppen) waar u meer over wilt weten. Mocht u desondanks toch nog vragen en/of opmerkingen hebben laat het ons dan weten. Wij helpen u altijd zo goed mogelijk.

Wellness weekend in Friesland

Wellness weekend in Friesland

Ga voor een wellness weekend naar Friesland en kom helemaal tot rust na een drukke werkweek of een hectische tijd. Zo nu en dan zijn we allemaal toe aan ontspanning en rust. Een weekendje weg doet dan wonderen. Maar een Wellness weekend in Friesland geeft u net een stukje meer.

Vakantie met kinderen

Vakantie met kinderen

Vier uw vakantie met kinderen bij Luxe vakantiehuis Friesland.Ons vakantiehuis Haailan is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Ruim, luxe en van alle comfort voorzien.Een kinderstoel, kinderbedje (geen lakentjes) en een traphekje is aanwezig. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig. 

Luxe Weekendje weg

Luxe Weekendje weg

Gezellig weekendje weg in eigen land Shoppen in een gezellige stad. Heerlijk uitwaaien tijdens een mooie wandeling in de natuur. Maar ook in een andere omgeving even helemaal tot rust komen en genieten van een welverdiend, sfeervolle en luxe ingericht vakantiehuis.

Luxe prive sauna

Luxe prive sauna

Je eigen sauna Finse sauna Heerlijk ontspannen en genieten van een luxe prive sauna met overnachting? Bij Luxe Vakantiehuis Friesland zitten bij 4 van onze vakantiehuizen een Finse sauna. Deze traditionele sauna is goed voor uw huid en zorgt voor een betere doorbloeding.

Vakantiehuis huren Friesland

Vakantiehuis huren Friesland

Met panoramisch uitzicht. Vakantiehuis huren Friesland is genieten in de breedste zin van het woord. Natuur, ruimte en rust. Maar ook op het gebied van kunst, cultuur, wellness en culinair is er van alles te beleven.

Rolstoel toegankelijk

Rolstoel toegankelijk

Welkom bij Luxe Vakantie Friesland Begane grond Luxe Vakantie Friesland is in het bezit van 2 vakantiewoningen die rolstoeltoegankelijk zijn. Vakantiehuis Simmertwirre en Vakantiehuis Reidkraach zijn beide rolstoelvriendelijke vakantiehuizen. De indeling/inrichting is hetzelfde, alleen zijn ze gespiegeld t.o.v. elkaar. Minder validen hebben hier genoeg ruimte om zich optimaal te kunnen bewegen.

Vakantiehuis met sauna

Vakantiehuis met sauna

In een luxe, modern vakantiehuis met sauna in Friesland komt u helemaal tot rust. Hoe uw vakantie er ook uit komt te zien, een momentje voor uzelf in een eigen privé sauna is het ultieme verwennen. En dat allemaal tijdens uw vakantie! Win-win!

Links

Links

Luxe Vakantiehuis Friesland Bent u benieuwd wat u met de kinderen kunt gaan doen of waar bijvoorbeeld te eten? Hier vindt u links om u verder te helpen.