5 Luxe vakantiehuizen in Friesland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Bekijk onderstaande video voor een goede sfeerimpressie van onze vakantiehuizen in Friesland.

Bij luxe vakantiehuizen Friesland vindt u op ons mini vakantiepark vijf, volledig en warm ingerichte vakantiehuizen. Zeer geschikt voor een weekendje weg, familieweekend of een heerlijke vakantie. U geniet in alle rust op een prachtige, landelijke locatie te midden van rust, ruimte, natuur en de Friese wateren.

Vakantiehuis Blaugers

Vakantiehuis Blaugers is een gezellig en knus vakantiehuis voor 2 tot 4 personen met complete keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met bubbelbad. Ook beschikt dit vakantiehuis over een eigen oprijlaan met terras en parkeerplek. Lees meer over Vakantiehuis Blaugers

Vakantiehuizen Simmertwirre en Reidkraach

De vakantiehuizen Simmertwirre en Reidkraach zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Beide vakantiehuizen zijn gezellig en landelijk ingericht en de oude elementen van de boerderij vindt u terug in de woonkamer.

Deze luxe vakantiehuizen beschikken o.a. over een complete keuken, een ruime badkamer met bubbelbad, douche en een Finse sauna. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers (waaronder een slaapkamer met twee 2-persoons stapelbedden) en nog 2 slaapkamers op de 1e verdieping met 2e toilet en douche. Lees meer over Vakantiehuis Simmertwirre of Vakantiehuis Reidkraach.

vakantiehuizen Friesland

Vakantiehuizen De Finne en Haailan

De vakantiehuizen De Finne en Haailan zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn ruim, modern en behaaglijk ingericht. De complete keuken, prachtige ruime badkamer met bubbelbad, regendouche, sauna en infrarood zorgen voor een heerlijke ontspanning.

Beide vakantiehuizen hebben een slaapkamer op de begane grond en er is een extra toilet aanwezig. Speciaal aan deze vakantiehuizen is de vide met open slaapkamer. Lees meer over Vakantiehuis De Finne of Vakantiehuis Haailan

Voordelen vakantiehuizen Friesland

  • Om u een heerlijke vakantie te bieden zijn alle slaapkamers voorzien van twee boxspringbedden van zeer goede kwaliteit. 
  • Voor de kinderen is er een prachtig speelveld met o.a. vier soorten skelters voor alle leeftijden, maar ook veel ruimte voor balspelen of buitenactiviteiten. Is het slecht weer? Dan kunnen de kinderen spelen in onze speelruimte met speelgoed voor jong en oud.
    Voor een boodschapje naar Joure gebruikt u één van onze fietsen.
  • U kunt uw auto veilig parkeren op onze ruime parkeerplaatsen.
  • Kinderen tot 2 jaar zijn gratis
  • Uniek: u betaalt het aantal personen waarmee u overnacht.

Wilt u een vakantiehuis huren in Friesland? Bekijk heel eenvoudig de beschikbaarheid van één van onze 5 vakantiehuizen bij het kopje Prijs/beschikbaarheid. Liever telefonisch bij ons boeken? Vul dan ons aanvraagformulier inen wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vakantiehuis met panoramisch uitzicht