5 Luxe vakantiehuizen in Friesland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Bekijk onderstaande video om een goede sfeerimpressie van onze vakantiehuizen in Friesland te krijgen.s

Bij luxe vakantiehuizen Friesland vindt u vijf, volledig en warm ingerichte vakantiehuizen. Zeer geschikt voor een weekendje weg, familieweekend of een heerlijke vakantie. Hierdoor geniet u in alle rust op een prachtige, landelijke locatie te midden van rust, ruimte, natuur en de Friese wateren.

Vakantiehuis Blaugers

Vakantiehuis Blaugers is een gezellig en knus vakantiehuis voor 2 tot 4 personen met een complete keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met bubbelbad.
Verder heeft u de beschikking over een eigen oprijlaan, maar ook een eigen parkeerplaats en terras.
Lees meer over Vakantiehuis Blaugers

Vakantiehuizen Simmertwirre en Reidkraach

De vakantiehuizen Simmertwirre en Reidkraach zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Oude elementen van de boerderij vindt u terug in de woonkamer. Dit geeft beide vakantiehuizen daardoor een gezellig en landelijke uitstraling.

Deze luxe vakantiehuizen beschikken o.a. over een complete keuken, een ruime badkamer met bubbelbad, douche en een Finse sauna. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer, maar op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers met een 2e toilet en douche.
Lees meer over Vakantiehuis Simmertwirre of Vakantiehuis Reidkraach.

vakantiehuizen Friesland

Vakantiehuizen De Finne en Haailan

De vakantiehuizen De Finne en Haailan zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn ruim, modern en behaaglijk ingericht. De complete keuken, prachtige ruime badkamer met bubbelbad, regendouche, sauna en infrarood zorgen voor een heerlijke ontspanning.

Beide vakantiehuizen hebben een slaapkamer op de begane grond en er is een extra toilet aanwezig. Speciaal aan deze vakantiehuizen is de vide met open slaapkamer. Lees meer over Vakantiehuis De Finne of Vakantiehuis Haailan

Vakantiehuizen Friesland, zomaar enkele punten:

  • Om u een heerlijke vakantie te bieden zijn alle slaapkamers voorzien van twee boxspringbedden van zeer goede kwaliteit. 
  • Voor de kinderen is er een prachtig speelveld met o.a. vier soorten skelters voor alle leeftijden.
  • Veel ruimte voor balspelen of buitenactiviteiten.
  • U kunt uw auto veilig parkeren op onze ruime parkeerplaatsen.
  • U betaalt nooit teveel voor uw vakantiehuis, zie veelgestelde vragen.
  • Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.

Wilt u een vakantiehuis huren in Friesland? Bekijk heel eenvoudig de beschikbaarheid van één van onze 5 vakantiehuizen bij het kopje Prijs/beschikbaarheid. Liever telefonisch bij ons boeken? 

Vakantiehuis met panoramisch uitzicht