5 Luxe vakantiehuizen in Friesland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Bekijk onderstaande video voor een goede sfeerimpressie van onze vakantiehuizen in Friesland.

Bij luxe vakantiehuizen Friesland vind u op ons mini vakantiepark vijf, volledig en warm ingerichte vakantiehuizen. Zeer geschikt voor een weekendje weg, familieweekend of een heerlijke vakantie. U geniet in alle rust op een prachtige, landelijke locatie te midden van rust, ruimte, natuur en de Friese wateren.

Vakantiehuis Blaugers

Vakantiehuis Blaugers is een gezellig en knus vakantiehuis voor 2 tot 4 personen met complete keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met bubbelbad. Ook beschikt dit vakantiehuis over een eigen oprijlaan met terras en parkeerplek. Lees meer over Vakantiehuis Blaugers

 

Vakantiehuizen Simmertwirre en Reidkraach

De vakantiehuizen Simmertwirre voor 2 tot 6 personen en  Reidkraach voor 2 tot 6 personen, zijn beide gezellig en landelijk ingericht.. De oude elementen van de boerderij vindt u terug in de woonkamer.

Deze luxe vakantiehuizen beschikken o.a. over een complete keuken, een ruime badkamer met bubbelbad, douche en sauna. Met op de begane grond een slaapkamer en nog 2 slaapkamers op de 1e verdieping met 2e toilet. Lees meer over Vakantiehuis Simmertwirre of Vakantiehuis Reidkraach

vakantiehuizen Friesland

 

Vakantiehuizen De Finne en Haailan

De vakantiehuizen De Finne voor 2 tot 6 personen en Haailan voor 2 tot 6 personen zijn ruim, modern en behaaglijk ingericht. De complete keuken, prachtige ruime badkamer met bubbelbad, regendouche, sauna en infrarood zorgen voor een heerlijke ontspanning.

Beide vakantiehuizen hebben een slaapkamer op de begane grond en er is een extra toilet aanwezig. Speciaal aan deze vakantiehuizen is de vide met open slaapkamer. Lees meer over Vakantiehuis De Finne of Vakantiehuis Haailan

 

Voordelen vakantiehuizen Friesland

  • Om u een heerlijke vakantie te bieden zijn alle slaapkamers voorzien van twee boxspringbedden van zeer goede kwaliteit. 
  • Voor de kinderen is er een prachtig speelveld met o.a. vier soorten skelters voor alle leeftijden, maar ook veel ruimte voor balspelen of buitenactiviteiten. Voor een boodschapje naar Joure gebruikt u één van onze fietsen.
  • U kunt uw auto veilig parkeren op onze ruime parkeerplaatsen.
  • Kinderen tot 2 jaar zijn gratis
  • Uniek: u betaalt het aantal personen waarmee u overnacht.

Is er iets niet duidelijk of hebt u nog vragen?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Vakantiehuis met uitzicht

 

 

[uwboeking_zoek_filter]

Pin It on Pinterest

Share This