Heerenveen en Sneek.

Bij Luxe vakantiehuis Friesland is al veel vertier voor de kinderen, maar wilt u de kleintjes even helemaal centraal zetten, dan kunnen zij zich fantastisch uitleven in een indoor speelparadijs. Op minder dan 20 minuten rijden vindt u Ballorig in Sneek of Heerenveen.

Overdekte speeltuin

Beide bieden een overdekte speeltuin waar de jeugd zich helemaal kan laten gaan. De ballenbak in, klimmen, klauteren, glijden en springen. De toestellen dagen kinderen continu uit om hun motoriek, evenwicht en creativiteit aan te spreken. Hierbij is de veiligheid optimaal gewaarborgd en is hygiëne verzekerd.

Op de glijbaan bij Ballorig

 

tot 5 jaar

Voor de kinderen tot 5 jaar is een afgeschermde binnenspeeltuin waar zij zich binnen hun eigen mogelijkheden optimaal kunnen vermaken. In Heerenveen kunnen ze geregeld ook swingen met onze lapjeskat Ch@t die af en toe langs komt. Ch@t laat zich ook graag fotograferen met kinderen en ouders!

Indoor speeltuin Heerenveen vlak bij Luxe vakantie Friesland

Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken kunt u bijkletsen onder het genot van een kop koffie, cappuccino of thee. Hierbij beschikt u over gratis WiFi toegang en kunt u gebruik maken van de leestafel. In Heerenveen kunt u plaats nemen in het restaurant van waaruit u goed zicht op de kinderen heeft.

Al dat spelen maakt hongerig en Ballorig biedt voldoende keuze met tosti’s friet en snacks. Ook kan er glutenvrij bereid worden. Bij andere allergieën kunt u dit kenbaar maken en is zelf meegebracht eten geen bezwaar. In de keukens wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het HACCP levensmiddelen controleproces.

Verder beschikt Ballorig over een invalidentoilet en is het net als Luxe vakantie Friesland rolstoeltoegankelijk. En natuurlijk is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Dus: heeft u kinderen tussen 0 en 13 jaar en wilt u deze even extra verwennen? Indoor speeltuin Ballorig is vlakbij en biedt vertier voor allen! Een mooie aanvulling op uw verblijf bij Luxe vakantiehuis Friesland. Ook zeer geschikt voor een verjaarspartij.
Ballorig Heerenveen en op vakantie bij Luxe vakantie Friesland

Pin It on Pinterest

Share This