Mogelijkheden bij it Haske.

Zoekt  u een geschikte locatie voor een evenement? Zoals een (huwelijks)feest,  receptie, personeelsfeest,  diner,  bedrijfspresentatie,  beurs,  training of cursus? Nabij Luxe Vakantie Friesland ligt  het multifunctionele complex  ‘t Haske, Bowling Joure. Binnen een afstand van slechts 1 kilometer bevindt zich Frieslands grootste horecabedrijf, maar in de volksmond ook wel Bowling Joure genoemd.

Faciliteiten;

Bowling Joure bestaat uit een ontvangstruimte, een bar, diverse zalen, vergaderruimtes en daarnaast zes bowlingbanen.
Ook heeft de Bowling een toneel waar vele opvoeringen plaats vinden. In de hal bevinden zich ruime toiletten waaronder een invalidentoilet.
Buiten is er een serre-terras, een buitenbarbecue en zijn er geheel vernieuwde midgetgolfbanen.

Culinair;

Er is een breed aanbod aan culinaire mogelijkheden.
Denk aan diners, koffietafels, high tea, koude- en warme bufetten en themabufetten (zoals Fries, Italiaans, Oosters en Winter).
Daarbij horen ook de Bolle Jaapen, het gourmetten en het steengrillen tot de mogelijkheden.

Uw gastheer Henk van Bruggen bespreekt graag de mogelijkheden.

Dagje uit Friesland.

Niet alleen voor een georganiseerd evenement kunt u hier terecht, maar ook voor een spontaan dagje uit Friesland zijn hier mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan bowlen, midgetgolfen, met daarbij gecombineerd een hapje eten. Bowling Joure biedt u 6 bowlingbanen, waarvan er reeds 2 banen onlangs vernieuwd zijn. Deze vernieuwde bowlingbanen zijn te besturen middels een app op uw mobiele telefoon.

In 2010 is de midgetgolfbaan geheel vernieuwd. De 18 wedstrijdbanen staan garant voor 1½ uur (of zolang u maar wilt) golfplezier. ‘s Avonds zijn de banen verlicht, hierdoor ontstaat een extra gezellige sfeer.

Meer over t’Haske in Joure vindt u hier.

Pin It on Pinterest

Share This