Vakantiehuis huren Friesland

Met panoramisch uitzicht.

Natuur ruimte en rust - uitzicht vanuit uw vakantiehuis

Vakantiehuis huren Friesland is genieten in de breedste zin van het woord. Natuur, ruimte en rust. Maar ook op het gebied van kunst, cultuur, wellness en culinair is er van alles te beleven.

Vakantiehuis huren Friesland.

Om optimaal van Friesland te genieten bieden wij u de mogelijkheid tot  een vakantiehuis huren in Friesland.

Vakantiehuis huren Friesland is genieten in luxe

Het zal u aan niets ontbreken. Onze vakantiehuizen zijn luxe afgewerkt, bevatten heerlijke boxspringbedden, keukens met allerlei voorzieningen en luxe badkamers met sauna en infrarood.

Vakantiehuis met boot.

Friesland ervaren vanaf het water is een beleving op zich! Een huisje huren in Friesland bij “Luxe vakantiehuis Friesland” nabij het Friese meren gebied.

Vakantiehuis met boot huren

Sneekermeer, Langweerder wielen en Goingarijpster poelen zijn allemaal zeer goed bereikbaar.

Boot huren.

Ook een boot huren is mogelijk. In bijvoorbeeld Broek Noord, op slechts enkele kilometers afstand. Ook in Joure en Terherne kunt u prachtige sloepen huren voor
tochten door vaarten en meren.

De boot neemt u mee langs natuurschoon, maar ook prachtige haventjes. In deze haventjes met zijn horeca is een hapje en drankje zeker op zijn plaats.

Eigen boot mee?

Een huisje huren bij luxe Vakantie Friesland en uw boot parkeren op het terrein is mogelijk. Parkeren is gratis!
Heeft u zelf een boot op een trailer? Er zijn twee trailerhellingen binnen 8 minuten rijden vanaf uw vakantiehuis.

Een trailerhelling Friesland vlakbij uw vakantiehuis

Luxe vakantiehuis Friesland

Met vakantie een huisje huren in Friesland

Kijk op deze website voor één van de vakantiehuizen en beschikbaarheid!

Vakantiehuis 8 personen (groep)

Ruime woonkamer met keuken
Zoekt u een vakantiehuis voor een groep? U kunt bij ons een vakantiehuis boeken voor maximaal 8 personen. Dit vakantiehuis staat in Friesland en is zeker de moeite waard.

Onvergetelijk samen zijn met de familie? (tot 36 personen)

Het komt steeds vaker voor dat families een weekend samen willen zijn. Dit kan bij ons! Boek onze accommodatie op onze prachtige locatie, vlakbij Joure. Onze groepsaccommodatie is speciaal ingericht voor families. Opa en oma genietend van de prachtige uitzichten en de spelende kleinkinderen op het terrein.

Onze vakantiehuizen staan op het platteland van Friesland en kijken allen uit over de weilanden. De huizen staan rondom de groepsruimte en geven veel privacy, zo kun je je als gezin bijvoorbeeld even terugtrekken wanneer je alleen wilt zijn. De groepsruimte is daarentegen van alle gemakken voorzien. Kortom, de ideale plek om je familieweekend door te brengen.

De accommodatie heeft in totaal 36 bedden, 7 badkamers, 4 Finse sauna’s, 4 bubbelbaden en een houtgestookte hottub. Er is gratis draadloos internet, mogelijkheid tot wassen en drogen en genoeg speelruimte zowel binnen als buiten. Op ons twee voetbalvelden grote terrein is genoeg speelvertier voor jong en oud, denk aan tafeltennistafel, skelters, speeltuin en binnenkort een voetbalveldje en een volleybalveld.
Binnen hebben we een speciale speelruimte gemaakt voor de regenachtige dagen met daarin grote speelblokken, poppenhuis, voetbaltafel, airhockey en pooltafel (vanaf 12 jaar).

De Friese meren zijn vlakbij, net als de prachtige Friese stadjes. Een mooie locatie voor groepen die van de natuur houden.