Vakantiehuis met sauna

Vakantiehuis met saunaIn een luxe, modern vakantiehuis met sauna in Friesland komt u helemaal tot rust. Hoe uw vakantie er ook uit komt te zien, een momentje voor uzelf in een eigen privé sauna is het ultieme verwennen. En dat allemaal tijdens uw vakantie! Win-win!

Bij Luxe Vakantiehuis Friesland, in het Friese Snikzwaag, hebben we vakantiehuizen staan met een ingebouwde Finse sauna. De sauna’s, bieden elk, ruimte voor 6 personen.

Vakantiehuis met sauna, infrarood en bubbelbad.

We hebben in totaal 4 moderne, ruime vakantiewoningen met sauna. Allemaal  luxe en warm ingericht. Naast de sauna kunt u in de huizen tevens ontspannen in een bubbelbad, een infrarood cabine of onder de regendouche.

Voor nog meer comfort

We gaven het al een beetje weg: naast de overheerlijke sauna bieden onze vakantiehuizen nóg meer comfort. Ook dit is aanwezig in de vakantiewoningen:

  • Infrarood ruimte
  • Ruime badkamer
  • Bubbelbad
  • Regendouche
  • Ruime slaapkamers met boxspring bedden
  • Ruime woonkamer met zithoek, t.v., radio, cd-speler, dvd-speler en gratis WiFi

Maak kennis met de vakantiehuizen met sauna: Simmertwirre, Reidkraach, de Finne, en Haailan.

Luxe vakantiewoning in prachtige omgeving

Vakantiehuisje met sauna Dat het vakantiehuis zelf al een genot is, staat vast. Maar ook de omgeving is magisch. U vindt ons midden in het Friese merengebied. Het gebied staat bekend om de mooie meren, wandel- en fietsroutes en de gezellige Friese steden op steenworp afstand. Ook perfect wanneer u op vakantie gaat met uw kinderen!

Bekijk beschikbaarheid

Genieten in een prachtige omgeving? Bekijk dan of uw gekozen vakantiewoning beschikbaar is en reserveer uw heerlijke vakantie! Lees ondertussen ook eens de ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen.

Een heerlijke vakantiehuis met privé sauna!
Boek nu bij "in plaats van Hotel"