Doolhofpark Bakkeveen.

Doolhofpark Bakkeveen met verschillende doolhoven

Bij Luxe vakantiehuis Friesland geniet u van weidse uitzichten over de weilanden en van de Friese meren. Zoekt u uitjes in Friesland om ook een andere kant van de provincie te verkennen? Denk dan eens aan Doolhofpark Bakkeveen. Gelegen in de bossen vindt u hier een prachtig paviljoen met een traditionele speeltuin en een indrukwekkend doolhofpark met verschillende doolhoven.

Hier is van alles te beleven

Een heerlijk dagje uit in Friesland met volop vertier voor jong en oud. Een setje schone kleren is misschien handig, niet iedereen houdt het droog bij de evenwichtsbalk, het slingertouw en de loopbrug! Rennen klimmen spelen en verdwalen! Alles wat je verlangt bij uitjes met kinderen is aanwezig.
Het paviljoen biedt een restaurant met lekkers voor groot en klein. Snacks tosti’s en maaltijdsalades, van een stokbroodje tot een heerlijk diner.

Tja dat is natte voeten

Wat te doen in Friesland? Bezoek zeker eens Doolhofpark Bakkeveen! Op 35 minuten rijden van uw accommodatie vindt u, op een prachtige locatie in de bossen nabij de Bakkeveenster duinen, volop vertier.

Kinderen roetsen met de kabelbaan

Naast het doolhofpark en de speeltuin kunt u ook genieten van een wandeling in de bossen en duinen om aansluitend te genieten van een versnapering in het paviljoen. Wij denken dat u nog vaak met plezier terug zult denken aan dit dagje uit in Friesland!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This