Overdekte speeltuinen in Friesland

Ontdek de vier leukste overdekte speeltuinen in Friesland vlakbij ons vakantiehuis. Bij Luxe Vakantiehuis Friesland hoeft niemand zich te vervelen. Van trampoline springen tot sauna, ontspanning en plezier voor elk. Maar,.. soms moet er extra stoom worden afgeblazen!

In de omgeving van onze vakantie-huizen vind je meerdere overdekte speeltuinen waar de kinderen zich helemaal kunnen laten gaan.


Speelbos Joure

Voor indoor speeltuinen Friesland ga je naar speelbos Joure
Dichterbij Luxe vakantiehuis Friesland vind je Speelbos Joure. Op slechts enkele minuten rijden van onze accommodaties kan al volop geravot en gespeeld worden.

Voor de ouders is er gratis Wifi en er worden friet, snacks en pannenkoeken geserveerd.
Routeplanner vanaf Luxe vakantiehuis Friesland  9 min. (route)


Ballorig

Ballorig Heerenveen, zeven dagen per week speelplezier
In Heerenveen en Sneek is Ballorig gevestigd: klimmen, klauteren en glijden voor de jeugd tot 13 jaar. Voor de kleintjes tot 5 jaar is er een afgeschermde binnenspeeltuin waar zij zich naar eigen vermogen kunnen vermaken.

Eten en drinken is verkrijgbaar, en als ouder of begeleider kun je in het restaurant terecht voor een versnapering. WiFi is gratis beschikbaar en er is overzicht op de spelende jeugd. De “ indoor speeltuin Friesland ”.
Routeplanner vanaf Luxe vakantiehuis Friesland  19 min. (route)


Monkey Town

Monkey town het overdekte speelparadijs
In Wolvega vind je Monkey Town. Een leuk dagje uit in Friesland voor de kleintjes!  Voetballen, door gangen kruipen, klimmen en klauteren of juist op de trampoline. Het kan allemaal.

Als je een kinderfeestje houdt kun je hier zelfs laser gamen. De “Binnenspeeltuin Friesland”.
Routeplanner vanaf Luxe vakantiehuis Friesland  32 min. (route)


De Avonturij

Avonturij is klimmen en klautern in een natuurlijke omgeving
In Bakhuizen kunnen de kinderen op een speelse manier de natuur ontdekken. Op een avontuurlijke manier worden ze uitgedaagd om de natuur te ontdekken. Dat is pas leuk leren!

De Avonturij maakt het mogelijk. Dit speelpaviljoen is gevestigd op recreatiepark de Wite Burch.
Routeplanner vanaf Luxe vakantiehuis Friesland  37 min (route)


Kinderactiviteiten Friesland.

Kortom, hebben de kinderen energie over? Met deze kinderactiviteiten kunnen ze zich heerlijk uitleven, je zult er geen kind aan hebben!  Een overdekte (indoor) speeltuin in Friesland is ideaal als het weer even tegenzit of gewoon om de kids lekker even veilig los te laten in een uitdagende omgeving.

Zoek hier voor meer activiteiten.

Pin It on Pinterest

Share This