Wellness

De wereld waarin wij leven lijkt steeds meer op een achtbaan en hij lijkt sneller te gaan. Alsof we elk jaar opnieuw versnellen om maar meer, beter, hoger, rijker en succesvoller te leven.
Toch krijg ik ook een beginnende afkeer tegen deze manier van leven en komen woorden als genieten, geluk en relaxen meer naar voren in de media. Als je kunt genieten van de kleine dingen, gezond en in balans leeft dan doe je het goed!Relaxen

Al jaren ben ik bekend met sauna’s. Grote sauna’s of juist kleine sauna’s, in het bos of in een dorpje, het maakt niet uit. Ik kan er alleen maar genieten. Waarom trek ik die lijn van genieten niet door naar thuis? En hoe hou ik die genietenslijn vervolgens vast?
Want, herken je dit? Jouw wekker gaat, kind van bed, ontbijten, naar de opvang brengen, werken, kind ophalen, eten klaarmaken, dineren, spelen met je kind, naar bed brengen, sporten, nog even laptop openslaan voor laatste werkdingen en na een aflevering van mijn lievelingsserie op Netflix neervallen op bed en er (hopelijk) acht uurtjes later weer af te stappen en begint het riedeltje opnieuw. Dus geen hectiek meer voor mij. Hoe doe ik dat dan?
Als je je goed voelt bij wat je doet, een goede balans inspanning/ontspanning, uitgerust bent, geniet je van de kleinste dingen. Je hebt dan een balans gevonden tussen ontspanning en inspanning dat wellness genoemd wordt (welbeing en fitness).
Bij Luxe Vakantie Friesland ervaar je complete wellness. Er is volop ruimte voor inspanning. Denk aan wandel- en fietstochten en aan een prachtige hardloop- en/of skeeleromgeving. Na deze inspanning stap je in een heerlijk bubbelbad, regendouche of je benut de sauna met infrarood. Even lekker dompelen onder de koude emmer en je voelt je herboren! De balans is gevonden, je hebt het wellness niveau bereikt.Wellness
De heerlijke Wellness in combinatie met een scherpe prijs maakt een weekendje, weekje of midweekje Luxe Vakantie Friesland tot een ontspannen stukje van je hectische leven. Toch maar ‘es wat vaker boeken dan maar!

blog-foto-Akkelien (2)