Wellness weekend in Friesland

Ga voor een wellness weekend naar Friesland en kom helemaal tot rust na een drukke werkweek of een hectische tijd. Zo nu en dan zijn we gewoon toe aan ontspanning en rust. Een weekendje weg doet vaak al wonderen. Maar een Wellness weekend in Friesland geeft u net een stukje meer.

Als onze vakantiehuizen beschikken over een luxe wellness badkamer zodat u weer als herboren thuis komt. Wellness weekendUw vakantiehuis is al zeer gezellig ingericht met alle gemakken van dien. Uw badkamer is ruim, met douche, bubbelbad en eigen sauna. Neem de tijd voor rust en ontspaning. Wist u dat een sauna bezoek vele gezondheidsvoordelen heeft? Volg het stappenplan van de Sauna (is aanwezig in de badkamer ) en ervaar wat een saunabezoek met u doet.

Ook is er de mogelijkheid ontbijt aan te vragen, een echt Fries ontbijt.Deze wordt bij u in de vakantiewoning bezorgd. Elk vakantiehuis beschikt over twee fietsen waarmee u overdag  heerlijke fietstochten kunt maken of het gezellige Joure kunt bezoeken.

Luxe vakantie Friesland staat voor luxe, comfort, kwaliteit, rust en gemoedelijkheid. De perfecte locatie voor een Wellness weekend.